Introductie workshop Sat Nam Rasayan | Kundalini Yoga Eindhoven

met Siri Ram Singh op 24 Juni

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude heling vorm uit India en Tibet.
In Sat Nam Rasayan verruim je met diepe meditatie en stilte je bewustzijn en waarneming om te genezen. Dan ben je in staat om spanningen, of weerstanden in jezelf en in anderen of in een situatie op te lossen. Je wordt bewust van wat er speelt en blokkades verdwijnen.

Voor wie is de workshop?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken en die zich wil verdiepen in de kunst van het genezen. Kijk voor meer informatie op https://www.satnamrasayanhealing.nl/

De in Duitsland wonende Sir Ram Singh is yogaleraar, Sat Nam Rasayan healer en docent aan de Internationale school voor SNR. Siri Ram geeft les in binnen- en buiten land. De reeks introductie workshops, die hij in Nederland geeft, is voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken. Ook mensen die beroepsmatig of naast hun normale professie met Sat Nam Rasayan willen werken zijn welkom. Door de meditatieve en neutrale staat waarin je met SNR komt, ben je in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen.

Datum en plaats
Vrijdag 24 juni in Geldrop bij Het Geldrops Kwartier.  Rederijkerstraat 6 Geldrop
Van 13.30 uur tot 15.30 uur

Aanmelden en Kosten
Kosten: €35,- per deelnemer. Overmaken naar: E van den Dungen ,rekeningnummer NL19RABO 0300060289  onder vermelding van Introductie workshop SNR.  Cash aan de deur mag ook.
Graag je vooraf aanmelden  en voor verdere informatie mail naar erikvandendungen@gmail.com
Telefoon 06 53 22 64 04