Yoga op Zondag | Kundalini Yoga Eindhoven

Deze herfst en winter 2019-2020 is er een afwisselend programma bij Kundalini Yoga op zondag, in Studio Harri Nam, Christinastraat 2a Eindhoven
Iedere eerste en derde week wordt er een yogales gegeven. De les wordt steeds door een andere leraar gegeven. Ook beginners kunnen hieraan doen. De les is van 10.30-12.00. Een vrijwillige donatie is welkom.
Dan is er iedere tweede week van de maand ruimte voor een workshop. In een workshop gaat een leraar dieper in op een bepaald thema uit de yoga. Op Facebook wordt het thema en het tijdstip van de workshop aangekondigd. Je reserveert en betaalt van te voren voor een plekje als je mee doet. Een workshop heeft vaak een ander begin en eindtijd.
Dan is er iedere vierde week mantra`s chanten van 10.30-12.00. De kracht van klank, vibratie en het woord brengt je dicht bij jeZelf. Ook hierbij is een vrijwillige donatie welkom.
We zien je graag bij de Yoga op Zondag.