Leraren | Kundalini Yoga Eindhoven

Har Dev Kaur (Tina van Hees)

Gecertificeerd Level 1 en level 2 Kundalini Yoga Leraar

www.yogastudioshuniaa.nl

yogastudioshuniaa(at)gmail.com

06 53 79 74 91

Geeft les op:

Maandagmiddag stoelyoga van   14.00-15.30
Maandagavond                              19.30-21.00 
Woensdagochtend                         09.30-11.00
Donderdagavond                           19.30-21.00

de Sint Hubertusstraat 7 te Eindhoven.

Sat Nam Rasayan

Sat Nam Rasayan is een meditatieve heling techniek en tegelijkertijd een hele nauwkeurige kunst van helen in de Kundalini Yoga traditie.

In Sat Nam Rasayan gebeurt de heling door stilte, en diepe ontspanning in meditatie. In een meditatieve staat van de mind leer je te voelen, toe te laten wat er is, en anderen en jezelf te helen.

Mocht iemand interesse hebben in een Sat Nam Rasayan heling dan kun je contact op nemen.

Charan Kamal Kaur (Ingrid Bal)

Gecertificeerd Level 1 en level 2 Kundalini Yoga Leraar en Kraamdoula

www.ingridbal.com

info(at)ingridbal.com

Geeft geen wekelijkse les meer maar wel verdiepingsworkshops door het jaar heen. Kijk op de website voor meer informatie en agenda. 

Ook prive les en workshops in de regio Eindhoven

Charan Kamal Kaur/ Ingrid Bal (The Netherlands) is level 1 and 2 certified Kundalini Yoga teacher, postnatal doula and one of the initiators of the international charity Postnatal Support Network. She gives training in postpartum care and teaches yoga in Geldrop. Her experience and skills have been formed by being a mother of two boys, as a yoga teacher and her previous jobs as director of the PSN charity, in corporate business and hospitality. She is married, has two sons and is a passionate gardener.

Meer info via www.ingridbal.com of facebook pagina 

Tycho van Woensel (Bhav Kandan Singh)

Gecertificeerd Level 1 en level 2 Kundalini Yoga Leraar

tycho_vw(at)hotmail.com
06-3167.9236

Ik beoefende al een tijd yoga (diverse stijlen) voordat ik kundalini yoga ‘ontdekte’. In 2008-2009 heb ik uiteindelijk de opleiding voor KY docent gedaan (Level 1, bij Shiv Charan Singh). In 2016 heb ik ook Level 2 afgerond. Wat mij aanspreekt bij KY is dat het zowel een krachtige kant heeft (meer energie, kracht en uithoudingsvermogen, ‘shakti’) als ook een zachte kant (meditatie, muziek, mystiek, ‘bhakti’). Beide komen in mijn lessen aan bod.

Bij Shiv Charan Singh heb ik ook de Karam Kriya training gevolgd. Karam Kriya is de (toegepaste) numerologie die bij kundalini yoga hoort. Het is een soort ’taal’ waardoor je dieper liggende oer-structuren kunt blootleggen. Verbanden en mechanismen die je eerst niet zag worden ineens helder. Tijdens een les komen de nummers ook aan bod.

Kine Berg

 Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar en fysiotherapeut

W: www.bergfysioyoga.nl
E: bergfysioyoga(at)gmail.com
T: 06-37232985

Geeft les op:.

woensdag ochte.nd om 10:00 uur bij Monk klimhal, Strijp S in Eindhoven

Marielle Bijker

Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar

marielbkr(at)gmail.com
06-15567565

Geeft les op:

Dinsdag 7:15 – 8:00 Yogatrainer, Marconilaan 4B, Eindhoven (Meditatieles)

Dinsdag 9:00 – 10:15 Yogatrainer, Marconilaan 4B, Eindhoven

Zaterdag 8:45 – 10:00 Yogatrainer, Marconilaan 4B, Eindhoven

Toen ik de yoga-filosofie en levenswijze tegenkwam in 2005 vielen de puzzelstukjes in elkaar, het voelde als thuiskomen. Sindsdien ervaar ik yoga als houvast in het dagelijks leven. Het bewust-worden van lichaam, hart én ziel maakt me meer flexibel, krachtig en vrij.
Naast de basisopleiding (level 1) heb ik verschillende trainingen (level 2) met titels als; ‘Bewust communiceren’, ‘Vitaliteit en stress’, ‘Mind en Meditation’, ‘Authentieke relaties’ gedaan.

Harri Soetens

Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar

T; 06 53604287

Geeft les op:

Maandagavond 20.00-21.30 uur in Geldrop
Ik geef Kundalini Yoga in een mannengroep
Ook geef ik Kundalini Yoga op de stoel
Meer info op Facebookpagina van Harri Nam Eindhoven

Inna Tertyshna (Priya Karam)

Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar en stressreductie coach

Geeft les op:

maandag, dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.15 in de Yogastudio Mierlo ( Vaanakker 72, 5731 JN Mierlo)

Na een lange zoektocht heb ik gevonden wat ik zocht: rust in de ruimste zin van het woord, dat zalige gevoel van “niks te hoeven” en dat “alles goed is”. Daarom wil ik je die begeleiding aanbieden, die ik tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar rust zelf nodig had. Meer over mij kun je lezen op www.yogamierlo.nl

Har Charan Kamal Kaur (Svetlana Pak)

Gecertificeerd Level 1 en Level 2 KY Leraar, Karam Kriya Consultant

www.eindhovenyoga.nl

info@eindhovenyoga.nl

tel 06-27 00 85 10

Geeft les op:

Geeft les elke dag op diverse locaties in Eindhoven en Nuenen,

Kijk op het rooster van de website

Al meer dan 14 jaar geef ik Kundalini yoga les, en ik ben nog steeds gepassioneerd door de kracht en diepgang van deze yogavorm. In mijn zoektocht naar meer verdieping kwam ik bij Karam Kriya, toegepaste numerologie vanuit Kundalini Yoga. Karam Kriya consult kan veel inzichten en oplossingen teweeg brengen. Dagelijks kook ik met veel liefde en facsinatie, ook voor KY Leraren opleiding en mensen met specifieke klachten zoals darmschade. Ik geef ook helende energetische massage waar veel technieken worden toegepast.

Akaal Dyaal Singh (Latu)

Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar

LATU@werkhanden.nl

tel 06-24 515 303

Marije van der Park – Sabh Anand Kaur

Gecertificeerd Level 1 Kundalini Yoga Leraar
06 24184787

Geeft les op:

Vrijdagochtend: 9:30 – 11:00

Rederijkerstraat 6, Geldrop (vanaf 6 september)

april/mei t/m september buiten yogales geef in het park van Kasteel Geldrop.

Sabh Anand Kaur (Marije) is een pionier, schepper, permaculturist en yogini. Sabh Anand komt uit een tuiniersfamilie uit Noord-Holland. Zij volgde de Design Academy in Eindhoven, een permacultuuropleiding en de Kundalini Yoga lerarenopleiding. Het verbinden van mens en natuur is haar passie en levenswerk’ dat zich ook uit in haar yogalessen waarbij zij kijkt naar de seizoenen en hier haar yogalessen mee verbindt.

Ze is moeder van 2 kinderen en woont met haar man en gezin in Geldrop. Naast het buitenleven en yoga houdt ze van wildplukken, het verwerken van wilde planten en zingen.

Isabelle Kelly ( Raj Devta)

Gecertificeerd Level 1  Kundalini Yoga Leraar

Email:          Isabellekelly@live.nl

T:                   06-12394469

Geeft les vanaf 15 september  op :

Dinsdagavond   19 : 00 – 20 :15

Messenmaker 8 , 5506 CG Veldhoven

Inschrijven:

www.vu-eindhoven.nl

Ik ben Isabelle Kelly en ik ben van Ierse afkomt, vanaf 1975 woon ik met veel plezier in Veldhoven. Na jarenlang met veel passie in de hulpverlening gewerkt te hebben ben ik inmiddels alweer ruim twee jaar met pensioen.

In 2004 heb ik Kundalini yoga ontdekt. Deze dynamische vorm van yoga heeft me veel inzichten gegeven in de helende krachten van ons lichaam. De opleiding tot Kundalini yoga docent heb ik in 2015 voltooid. In navolging daarop heb ik les gegeven op verschillende plekken waaronder, De Parasol te Veldhoven, GGzE  te Eindhoven en Heelhuis te Eindhoven.

Vanaf 15 september geef ik les vanuit Volksuniversiteit regio Eindhoven in De Messenmaker te Veldhoven. Het geeft me veel energie en voldoening om de technieken en inzichten vanuit de Kundalini yoga traditie met cursisten te delen.

Doriana Vélez (Har Dayal Kaur)

Multililingual Kundalini Yoga Teacher   (Level 1)
06-18429834

In 2014 heb ik mijn bedrijf opgericht om Yogales te geven. Kundalini Yoga heeft mij geholpen om tot mijn eigen essentie terecht te komen, om liefde voor mijzelf te kunnen ervaren. Voor mij is belangrijk om deze belevenis aan anderen door te geven.

Ik geef 1op1 lessen, groepslessen voor particulieren en bedrijven in verschillende Europese talen: Spaans, Frans, Engels en Nederlands.